Økonomi

Det er viktig å holde styr på økonomien er det mange som sier. Det finnes gode grunner for at folk sier nettopp dette. Når man holder styr på sin egen økonomi er det mye lettere å ha det fint med seg selv. Det er mye stress som kommer med regningsbetaling og andre typer betalinger. Er du en type som ikke liker stress men heller kunne tenke seg å slappe av etter jobb så kan det være smart å betale regninger i tide og passe på å spare penger slik at det alltid ligger noe igjen på kontoen når måneden er over.

Kontoer

Når du et parforhold kan det være smart å strukturere de daglige kostnadene på en slik måte at du har forskjellige kontoer. Du kan ha en konto og din partner kan ha en annen konto. På den ene kontoen setter dere inn alle deres kostnader. Her kan begge for eksempel sette inn 10.000 kroner. Da har man 20.000 kroner på denne kontoen. Disse pengene går så til alt som har med bo å gjøre, og ting man gjør sammen. Tenkt deg at dere deler en leilighet. Den må dere betale leie på og på andre måter dekke kostnader for. Dere liker sikkert å reise, kostnader som ofte blir likt.

I tillegg til dette kan det være greit å ha individuelle kontoer slik at dere får egne penger til bruk akkurat slik dere vil. På mat, klær eller på andre måter spandere på hverandre. Det finnes mye fint man kan gjøre for hverandre.

Sammenligne forbrukslån: https://loans.no/forbrukslan/